Pre dinner drinks

APERITIEF

Aperitif Maison
Aperol Spritz
Port rood/wit
Sherry dry/medium
Martini wit/rood
Ricard
Campari
Bacardi rum
Pineau des Charentes
Picon vin blanc
Cava
Kirr
Kirr Royal
Cava Brut fles
Champagne fles
Champagne 1/2 fles

BIER

Hertog Jan van de tap
Stella Artois van de tap
Heineken 0,0%
Leffe blond 0,0%
Radler 2.0
Kriek
Palm
Brugse Zot
Hoegaarden
Duvel
Averbode
Westmalle dubbel
Westmalle tripel
Westmalle extra
Heineken
Leffe blond/bruin
Zeeuws Blond
Orval
Rochefort(8 & 10)
Karmeliet
Zundert
Omer
Carolus Triple

 • Swingo!

  Het is niet de bingomolen die je hoort draaien, maar de gezelligste hits komen voorbij! Streep de liedjes die je hoort af op je bingokaart. Volle rij, een ‘kruis’ en dan volle kaart – want er zijn natuurlijk wel prijsjes te winnen. Geschikte binnen activiteit voor grotere groepen.

  Meer informatie
 • Quiz Ik hou van Holland

  Op zoek naar een activiteit waarbij je veel kan lachen en goed kan werken aan de teambuilding? Dan is de quiz geïnspireerd door Ik hou van Holland iets voor jullie. Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, hints, het ‘letterspel’, verjaarsdagsspel, rebusrace, …. het komt allemaal voorbij. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs beschikbaar.

  Meer informatie
 • Citygame ‘De Erfenis’

  Geef in 2 uur tijd € 1.000.000 uit, wie wil dat nou niet? Dat kan in ons spel De Erfenis! Deze interactieve citygame is uniek in Zeeuws-Vlaanderen. Elk team gaat met een smartphone van ons op pad met daarop de erfenis van oom Hendrikus. Daag onderweg de andere teams uit tijdens een bezoek aan het online casino, raak expres geld kwijt en scoor punten bij allerlei opdrachten en gekke fotomomenten.

  Meer informatie