Kwaliteit

Dry aged vlees

Bij Delausanne weten we hoe belangrijk dry aged vlees is voor de ultieme smaakbeleving. Ons restaurant is gelegen op nog geen 25 km van Knokke, in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen, dicht bij Cadzand, Breskens en Sluis. Hier serveren we onder andere de heerlijke cote à l’os. Voor de echte smaakbeleving moet het vlees net zoals dat vroeger gebruikelijk was enkele weken rijpen. Bij voorkeur in het been. Dit rijpen gebeurde vroeger bij de boer in de schuur, maar tegenwoordig kunnen we die zelf laten rijpen in onze eigen speciale koelcel. Het vlees wordt daarbij vacuüm verpakt, waardoor het vocht uit het vlees kan trekken en de smaak nog intenser wordt. Na enkele weken rijpen, is het dry aged vlees klaar om op de grill te bereiden en te serveren.

Bij een lekker stuk vlees hoort natuurlijk een goed glas wijn. Onze mooie wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd om de smaken van het vlees nog beter tot hun recht te laten komen. In ons sfeervol restaurant kunt u genieten van deze heerlijke combinatie en de gezellige ambiance. Zoekt u een gezellig restaurant om te genieten van een heerlijke entrecote of steak tartaar in de buurt van Maldegem, Zelzate of Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Delausanne aan het juiste adres.

Maar ook voor visliefhebbers hebben we genoeg te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze verse zeebaars of scampi in de lookboter, gemaakt met streekproducten uit de omgeving? Of begin uw diner met een van onze aperitieven, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op onze binnenplaats. Of u nu een romantisch diner-voor-twee wilt of een groter feest of zakelijk evenement wilt organiseren, bij Delausanne helpen wij u graag om er een geslaagde avond van te maken. Wilt u meer weten over onze menukaart en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.


  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie