Workshops

Bij Restaurant Delausanne bieden we niet alleen heerlijke gerechten en blijvend vers vlees aan, maar we organiseren ook diverse vleesworkshops. Deze workshops zijn ideaal voor kookclubs, vrienden onder elkaar, bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Tijdens de workshop krijgt u een uitleg van kop tot staart over het vlees en leert u alles over de verschillende bereidingswijzen en smaken van het vlees. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag met het bereiden van het vlees en worden er diverse technieken gedemonstreerd.

Onze workshops zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk en kunnen worden georganiseerd vanaf 10 personen. Na afloop van de workshop kunt u genieten van uw eigen bereide vleesgerechten en eventueel gecombineerd met een van onze mooie wijnen.

Wilt u meer informatie over onze vleesworkshops of wilt u een workshop reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 117-302001. Ons restaurant is gevestigd op nog geen 25 km van Knokke, in het mooie Zeeuws Vlaanderen, dichtbij Cadzand, Breskens en Sluis en gemakkelijk bereikbaar vanuit Maldegem, Oost-Vlaanderen en Zelzate. We werken met streekproducten en bieden naast vlees ook heerlijke gerechten met vis, zoals onze specialiteit: zeetong. Ons gezellige en sfeervolle restaurant is de perfecte locatie voor een culinaire avond uit of een gezellig diner met vrienden en familie.


 • Swingo!

  Het is niet de bingomolen die je hoort draaien, maar de gezelligste hits komen voorbij! Streep de liedjes die je hoort af op je bingokaart. Volle rij, een ‘kruis’ en dan volle kaart – want er zijn natuurlijk wel prijsjes te winnen. Geschikte binnen activiteit voor grotere groepen.

  Meer informatie
 • Quiz Ik hou van Holland

  Op zoek naar een activiteit waarbij je veel kan lachen en goed kan werken aan de teambuilding? Dan is de quiz geïnspireerd door Ik hou van Holland iets voor jullie. Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, hints, het ‘letterspel’, verjaarsdagsspel, rebusrace, …. het komt allemaal voorbij. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs beschikbaar.

  Meer informatie
 • Citygame ‘De Erfenis’

  Geef in 2 uur tijd € 1.000.000 uit, wie wil dat nou niet? Dat kan in ons spel De Erfenis! Deze interactieve citygame is uniek in Zeeuws-Vlaanderen. Elk team gaat met een smartphone van ons op pad met daarop de erfenis van oom Hendrikus. Daag onderweg de andere teams uit tijdens een bezoek aan het online casino, raak expres geld kwijt en scoor punten bij allerlei opdrachten en gekke fotomomenten.

  Meer informatie