Workshops

Bij Restaurant Delausanne bieden we niet alleen heerlijke gerechten en blijvend vers vlees aan, maar we organiseren ook diverse vleesworkshops. Deze workshops zijn ideaal voor kookclubs, vrienden onder elkaar, bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Tijdens de workshop krijgt u een uitleg van kop tot staart over het vlees en leert u alles over de verschillende bereidingswijzen en smaken van het vlees. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag met het bereiden van het vlees en worden er diverse technieken gedemonstreerd.

Onze workshops zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk en kunnen worden georganiseerd vanaf 10 personen. Na afloop van de workshop kunt u genieten van uw eigen bereide vleesgerechten en eventueel gecombineerd met een van onze mooie wijnen.

Wilt u meer informatie over onze vleesworkshops of wilt u een workshop reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 117-302001. Ons restaurant is gevestigd op nog geen 25 km van Knokke, in het mooie Zeeuws Vlaanderen, dichtbij Cadzand, Breskens en Sluis en gemakkelijk bereikbaar vanuit Maldegem, Oost-Vlaanderen en Zelzate. We werken met streekproducten en bieden naast vlees ook heerlijke gerechten met vis, zoals onze specialiteit: zeetong. Ons gezellige en sfeervolle restaurant is de perfecte locatie voor een culinaire avond uit of een gezellig diner met vrienden en familie.


  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie