Vers Vlees Afhalen

Bij Restaurant Delausanne kunt u niet alleen genieten van heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant, maar u kunt ook blijvend vers vlees bij ons afhalen. Zo kunt u thuis ook genieten als u op restaurant zit. Ons gerijpt vlees wordt met veel zorg en aandacht bereid en is van hoge kwaliteit.

Zo bieden wij onder andere entrecote, biefstuk filet mignon, droge worst en huisgemaakte cote à l’os aan. Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij ook dry aged entrecote en entrecote van verschillende koeien rassen. Dry aged vlees is vlees dat na de slacht voor een bepaalde periode in een gecontroleerde omgeving wordt gehangen om te rijpen. Tijdens het rijpingsproces verdampt een deel van het vocht uit het vlees, waardoor de smaak en textuur veranderen. Dry aged vlees wordt beschouwd als een premium product en heeft een intense smaak en aroma. Het dry aged vlees bereiden wij in onze eigen speciale koelcel waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

U kunt bij ons terecht voor het afhalen van deze heerlijke verse vleessoorten, waarmee u thuis een culinaire maaltijd kunt bereiden. Ons restaurant is gelegen in het gezellige IJzendijke, in West Zeeuws-Vlaanderen, en ligt op korte afstand van Breskens, Sluis en Zelzate.

Entrecote
Biefstuk filet mignon
Droge worst
Huisgemaakte cote à l’os

Informeer naar onze dry aged entrecote en de entrecote van de verschillende koeien rassen.

Voor het afhalen van vers vlees kunt het beste vooraf even contact met ons opnemen via +31 (0) 117-302001 of info@restaurantdelausanne.nl


 • Swingo!

  Het is niet de bingomolen die je hoort draaien, maar de gezelligste hits komen voorbij! Streep de liedjes die je hoort af op je bingokaart. Volle rij, een ‘kruis’ en dan volle kaart – want er zijn natuurlijk wel prijsjes te winnen. Geschikte binnen activiteit voor grotere groepen.

  Meer informatie
 • Quiz Ik hou van Holland

  Op zoek naar een activiteit waarbij je veel kan lachen en goed kan werken aan de teambuilding? Dan is de quiz geïnspireerd door Ik hou van Holland iets voor jullie. Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, hints, het ‘letterspel’, verjaarsdagsspel, rebusrace, …. het komt allemaal voorbij. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs beschikbaar.

  Meer informatie
 • Citygame ‘De Erfenis’

  Geef in 2 uur tijd € 1.000.000 uit, wie wil dat nou niet? Dat kan in ons spel De Erfenis! Deze interactieve citygame is uniek in Zeeuws-Vlaanderen. Elk team gaat met een smartphone van ons op pad met daarop de erfenis van oom Hendrikus. Daag onderweg de andere teams uit tijdens een bezoek aan het online casino, raak expres geld kwijt en scoor punten bij allerlei opdrachten en gekke fotomomenten.

  Meer informatie