Hoofdgerechten Vlees
Entrecote | ||
Kalfs Nederland Graskalf, rosé van kleur. Fijn van structuur | € 35,00 | |
Witblauw België Uit onze eigen polders, gevoed met aardappelen, bruine bonen en maïs. Geeft een natuurlijke smaak. | € 37,50 | |
Irish Angus Ierland Intense smaak van de Ierse graslanden. | € 40,00 | |
Simmental Zwitserland Prachtig vlees, een boter en melk smaak in het vet. | € 45,00 | |
Charolais Frankrijk Uit de Bourgogne streek | € 46,50 | |
Degustatie van twee verschillende soorten entrecote | ||
Vanaf 2 personen | ||
Biefstuk | ||
Filet Mignon | € 27,50 | |
Tournedos | € 37,50 | |
Tournedos Rossini | € 45,00 | |
Côte à l’os | ||
voor 2 personen | € 72,50 | |
Diversen | ||
Lamskroon met warme groenten | € 39,50 | |
Steak tartaar van ossehaas | € 30,00 | |
Suggesties | ||
Bavet Graangevoerd uit Uruguay | € 35,00 | |
Ierse Ribeye | € 37,50 | |
Poussin Franse piepkuiken. Met rode wijn, Franse spek, champignon, zilveruitjes | € 35,00 | |
Standaard inbegrepen | ||
Gebakken aardappelen of vers gesneden frieten één keuze per twee personen | ||
Salade & verse Mayonaise | ||
SAUS | ||
Peper | €3,25 | |
Champignon room | €3,25 | |
Stroganoff | €3,50 | |
Bearnaise | €4,50 | |
Roquefort | €4,50 | |
Specialiteit! | ||
Huisgemaakte droge worst om mee te nemen | €8,50 |