Hoofdgerechten Vlees

Entrecote


Kalfs Nederland
Graskalf, rosé van kleur.
Fijn van structuur
€ 35,00
Witblauw België
Uit onze eigen polders, gevoed
met aardappelen, bruine bonen
en maïs. Geeft een natuurlijke smaak.
€ 37,50
Irish Angus Ierland
Intense smaak van de Ierse graslanden.
€ 40,00
Simmental Zwitserland
Prachtig vlees, een boter
en melk smaak in het vet.
€ 45,00
Charolais Frankrijk
Uit de Bourgogne streek
€ 46,50
Degustatie van twee verschillende soorten entrecote
Vanaf 2 personen

Biefstuk

Filet Mignon€ 27,50
Tournedos€ 37,50
Tournedos Rossini€ 45,00

Côte à l’os

voor 2 personen€ 72,50

Diversen

Lamskroon
met warme groenten
€ 39,50
Steak tartaar van ossehaas
€ 30,00

Suggesties

Bavet
Graangevoerd uit Uruguay
€ 35,00
Ierse Ribeye€ 37,50
Poussin
Franse piepkuiken. Met rode wijn, Franse spek, champignon, zilveruitjes
€ 35,00

Standaard inbegrepen

Gebakken aardappelen of vers
gesneden frieten
één keuze per twee personen
Salade & verse Mayonaise

SAUS

Peper€3,25
Champignon room€3,25
Stroganoff€3,50
Bearnaise€4,50
Roquefort€4,50

Specialiteit!

Huisgemaakte droge worst om mee te nemen€8,50

  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een typisch Zeeuws-Vlaamse volkssport. Een sport dat tegenwoordig op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Na een uurtje krulbollen wacht u een heerlijk diner op maat in Restaurant Delausanne.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Wanneer u een weekendje weg wil, weten wij een prachtige accommodatie op slechts 5 km van ons vandaan.

    Meer informatie