Hoofdgerechten Vlees
Entrecote (Dry Aged) | ||
Kalfs Nederland Graskalf, rosé van kleur. Fijn van structuur | ||
Witblauw België Uit onze eigen polders, gevoed met aardappelen, bruine bonen en maïs. Geeft een natuurlijke smaak. | ||
Irish Angus Ierland Intense smaak van de Ierse graslanden. | ||
Simmental Zwitserland Prachtig vlees, een boter en melk smaak in het vet. | ||
US Angus Beef Amerika Graangevoerde, excellente kwaliteit en smaak. | ||
Degustatie van twee verschillende soorten entrecote | ||
Vanaf 2 personen | ||
Biefstuk | ||
Filet Mignon | ||
Tournedos | ||
Tournedos Rossini | ||
U.S. flat iron steak De lekkerste biefstuk | ||
Côte à l’os | ||
Selectie voor 2 personen | ||
Lam | ||
Lamskroon met warme groenten | ||
Suggesties | ||
Witte asperges met gekookte ham, scharrelei en hollandaisesaus | ||
Standaard inbegrepen | ||
Alle inclusief vers gesneden frieten, salade & mayonaise | ||
SAUS | ||
Peper | ||
Champignon room | ||
Stroganoff | ||
Bearnaise | ||
Roquefort | ||
Extra | ||
Plakje ganzenlever | ||
Specialiteit! | ||
Huisgemaakte droge worst om mee te nemen |