Hoofdgerechten Vlees

Entrecote


Kalfs Nederland
Graskalf, rosé van kleur.
Fijn van structuur
€ 32,50
Witblauw België
Uit onze eigen polders, gevoed
met aardappelen, bruine bonen
en maïs. Geeft een natuurlijke smaak.
€ 34,50
Irish Angus Ierland
Intense smaak van de Ierse graslanden.
€ 39,50
Simmental Zwitserland
Prachtig vlees, een boter
en melk smaak in het vet.
€ 42,50
Charolais Frankrijk
Uit de Bourgogne streek
€ 45,00
Degustatie van twee verschillende soorten entrecote
Vanaf 2 personen

Biefstuk

Filet Mignon€ 26,50
Tournedos€ 33,50
Tournedos Rossini€ 40,00

Côte à l’os

voor 2 personen€ 69,50

Diversen

Lamskroon
met warme groenten
€ 37,50
Steak tartaar van ossehaas
€ 30,00

Suggesties

Hertenbiefstuk
met herfstgarnituren en rode wijnsaus
€ 29,50
Bavet
Graangevoerd uit Uruguay
€ 32,50
Ierse Ribeye€ 37,50

Standaard inbegrepen

Gebakken aardappelen of vers
gesneden frieten
één keuze per twee personen
Salade & verse Mayonaise

SAUS

Peper€3,00
Champignon room€3,00
Stroganoff€3,50
Bearnaise€4,50
Roquefort€4,50

Specialiteit!

Huisgemaakte droge worst om mee te nemen€8,50

  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een typisch Zeeuws-Vlaamse volkssport. Een sport dat tegenwoordig op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Na een uurtje krulbollen wacht u een heerlijk diner op maat in Restaurant Delausanne.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Wanneer u een weekendje weg wil, weten wij een prachtige accommodatie op slechts 5 km van ons vandaan.

    Meer informatie