Openingstijden

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden, familie of collega’s? Kom dan naar Restaurant Delausanne, gelegen op nog geen 25 km van Knokke in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. U kunt hieronder onze openingstijden bekijken:

Maandag & Dinsdag gesloten
Woensdag vanaf 11:30
Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag vanaf 11:30
Zaterdag vanaf 17:00
Zondag vanaf 11:30

Bij ons kunt u niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van mooie wijnen en lekkere aperitieven. Daarnaast organiseren wij ook diverse workshops voor teambuilding, kookclubs, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Tijdens deze workshops krijgt u een uitgebreide uitleg over het vlees, van kop tot staart, en leert u hoe u deze het beste kunt bereiden. Dit alles onder het genot van een lekker glas wijn.

Wilt u bij ons komen eten of deelnemen aan een van onze workshops? En wilt u vandaag nog reserveren of heeft u eventuele vragen voor uitzonderlijke openingstijden? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 117-302001 of e-mail naar info@delausanne.nl of u kunt rechtsonder bij Reserveer een tafel ons reserveringsformulier invullen.

Voor groepen vanaf 10 personen openen wij graag onze deuren op maandag of dinsdag, neem hiervoor gerust contact met ons op. Bij Restaurant Delausanne bent u altijd van harte welkom!


 • Swingo!

  Het is niet de bingomolen die je hoort draaien, maar de gezelligste hits komen voorbij! Streep de liedjes die je hoort af op je bingokaart. Volle rij, een ‘kruis’ en dan volle kaart – want er zijn natuurlijk wel prijsjes te winnen. Geschikte binnen activiteit voor grotere groepen.

  Meer informatie
 • Quiz Ik hou van Holland

  Op zoek naar een activiteit waarbij je veel kan lachen en goed kan werken aan de teambuilding? Dan is de quiz geïnspireerd door Ik hou van Holland iets voor jullie. Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, hints, het ‘letterspel’, verjaarsdagsspel, rebusrace, …. het komt allemaal voorbij. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs beschikbaar.

  Meer informatie
 • Citygame ‘De Erfenis’

  Geef in 2 uur tijd € 1.000.000 uit, wie wil dat nou niet? Dat kan in ons spel De Erfenis! Deze interactieve citygame is uniek in Zeeuws-Vlaanderen. Elk team gaat met een smartphone van ons op pad met daarop de erfenis van oom Hendrikus. Daag onderweg de andere teams uit tijdens een bezoek aan het online casino, raak expres geld kwijt en scoor punten bij allerlei opdrachten en gekke fotomomenten.

  Meer informatie