Openingstijden

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden, familie of collega’s? Kom dan naar Restaurant Delausanne, gelegen op nog geen 25 km van Knokke in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. U kunt hieronder onze openingstijden bekijken:

Maandag & Dinsdag gesloten
Woensdag vanaf 11:30
Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag vanaf 11:30
Zaterdag vanaf 17:00
Zondag vanaf 11:30

Bij ons kunt u niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van mooie wijnen en lekkere aperitieven. Daarnaast organiseren wij ook diverse workshops voor teambuilding, kookclubs, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Tijdens deze workshops krijgt u een uitgebreide uitleg over het vlees, van kop tot staart, en leert u hoe u deze het beste kunt bereiden. Dit alles onder het genot van een lekker glas wijn.

Wilt u bij ons komen eten of deelnemen aan een van onze workshops? En wilt u vandaag nog reserveren of heeft u eventuele vragen voor uitzonderlijke openingstijden? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 117-302001 of e-mail naar info@delausanne.nl of u kunt hier ons reserveringsformulier invullen.

Voor groepen vanaf 10 personen openen wij graag onze deuren op maandag of dinsdag, neem hiervoor gerust contact met ons op. Bij Restaurant Delausanne bent u altijd van harte welkom!


  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie