After dinner drinks

Koffie

Espresso
Décafé
Cappuccino
Décafé cappuccino
Koffie verkeerd

Koffie compleet

Koffie met 3 likeurtjes
en chocolade

Thee

Verse Munt Thee
Thee diverse smaken

Speciale koffie

Irish koffie
French koffie
Italian koffie
Spanish koffie

Digestiven

Cognac Remy Martin
Calvados Busnel
Cointreau
Drambuie
Amaretto
Licor 43
Tia Maria
Baileys
Grand Marnier
Grappa
Sambuca
Limoncello
Vodka Smirnoff

Whisky

Glenfiddich 12 yr
Oban 14 yr
J and B
Famous Grouse
Tullamore Dew
Chivas Regal

 • Swingo!

  Het is niet de bingomolen die je hoort draaien, maar de gezelligste hits komen voorbij! Streep de liedjes die je hoort af op je bingokaart. Volle rij, een ‘kruis’ en dan volle kaart – want er zijn natuurlijk wel prijsjes te winnen. Geschikte binnen activiteit voor grotere groepen.

  Meer informatie
 • Quiz Ik hou van Holland

  Op zoek naar een activiteit waarbij je veel kan lachen en goed kan werken aan de teambuilding? Dan is de quiz geïnspireerd door Ik hou van Holland iets voor jullie. Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, hints, het ‘letterspel’, verjaarsdagsspel, rebusrace, …. het komt allemaal voorbij. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs beschikbaar.

  Meer informatie
 • Citygame ‘De Erfenis’

  Geef in 2 uur tijd € 1.000.000 uit, wie wil dat nou niet? Dat kan in ons spel De Erfenis! Deze interactieve citygame is uniek in Zeeuws-Vlaanderen. Elk team gaat met een smartphone van ons op pad met daarop de erfenis van oom Hendrikus. Daag onderweg de andere teams uit tijdens een bezoek aan het online casino, raak expres geld kwijt en scoor punten bij allerlei opdrachten en gekke fotomomenten.

  Meer informatie