Gerijpt vlees en mooie wijnen

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van gerijpt vlees en mooie wijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons gezellige restaurant ligt in het pittoreske dorpje IJzendijke op nog geen 25km van Knokke, in de buurt van Cadzand, Breskens, Sluis, Maldegem en Zelzate.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een gezellige avond met vrienden of familie, maar ook voor zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teambuilding. Wij bieden namelijk diverse vleesworkshops aan waarbij u alles te weten komt over het bereiden van vlees van kop tot staart. Dit is niet alleen leuk voor een kookclub, maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Maar ook als u gewoon lekker wilt genieten van een goed stuk vlees, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij serveren namelijk heerlijke gerechten zoals de Simmentaler entrecote en cote à l’os, beide van gerijpt vlees. Daarnaast hebben we ook streekproducten op onze kaart staan, zoals zeetong. Bij elk gerecht serveren we mooie wijnen die perfect passen bij de smaak van het gerecht.

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, kunt u eenvoudig 24 uur van tevoren een reservering plaatsen met behulp van het formulier op deze pagina. Indien u dezelfde dag nog wilt reserveren, vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we u snel en adequaat van dienst zijn.

Kortom, ons gezellige restaurant in Oost-Vlaanderen biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een gezellig avondje uit met vrienden of familie, of een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit wilt organiseren, bij ons bent u aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen! Telefonisch reserveren kan via +31 (0) 117-302001.


  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie