Arrangementen

Houdt u van gezelligheid en een intieme sfeer, in plaats van grote ongezellige zalen? Dan bent u bij Restaurant Delausanne aan het juiste adres! Wij bieden verschillende arrangementen zoals gezellige bedrijfsborrels en feesten op maat met maximaal 100 personen, maar ook voor een typische Zeeuws-Vlaamse volkssport genaamd krulbollen.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een gezellige avond met vrienden of familie, maar ook voor zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teambuilding. Wij bieden namelijk diverse vleesworkshops aan waarbij u alles te weten komt over het bereiden van vlees van kop tot staart. Dit is niet alleen leuk voor een kookclub, maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, een goede bediening en een gezellige sfeer. Eerst gezellig krulbollen, daarna genieten van een heerlijk diner en afsluiten met een beetje muziek? Wij verzorgen het! Graag heten wij u welkom om samen te kijken naar een passende arrangementen voor u en uw gezelschap.


  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie