Krulbol arrangement

Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring. Ons restaurant is gelegen op nog geen 25 km van Knokke en biedt verschillende gerechten, waaronder gerijpt vlees en streekproducten, zoals de heerlijke Zeeuwse zeetong. Onze mooie wijnen en aperitieven maken uw diner compleet. Kom genieten van de sfeervolle ambiance in ons gezellig restaurant in Zeeuws-Vlaanderen, nabij Zelzate en Maldegem.

Voor meer informatie mail ons info@delausanne.nl of bel ons 0117 302001

  • Krulbol arrangement

    Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

    Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

    Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

    Meer informatie