Reserveren

Bij ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een gezellige avond met vrienden of familie, maar ook voor zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teambuilding. Wij bieden diverse vleesworkshops aan waarbij u alles te weten komt over het bereiden van vlees van kop tot staart. Dit is niet alleen leuk voor een kookclub, maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Daarnaast kunt u bij ons genieten van gerijpt vlees, mooie wijnen en streekproducten, zoals zeetong en cote à l’os. U kunt direct reserveren zodat u verzekerd bent van een mooie plek in ons restaurant. U kunt eenvoudig 24 uur van tevoren een reservering plaatsen met behulp van het formulier op onze website.

Bent u nieuwsgierig naar onze gerechten en wilt u graag vooraf het menu bekijken? Bekijk hier onze uitgebreide menukaart en ontdek de heerlijke gerechten die wij aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een smaakvolle Simmentaler entrecote of een verrukkelijke zeebaars, er is voor ieder wat wils.

Indien u dezelfde dag nog wilt reserveren, vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons restaurant, op nog geen 25km van Knokke en in de buurt van Cadzand, Breskens, Sluis, Maldegem en Zelzate.

Telefonisch reserveren kunt u via +31 (0) 117-302001 of stuur een e-mail naar info@delausanne.nl.

  Zodra wij de reservatie ontvangen en verwerkt hebben krijgt u een bevestiging! Wanneer u binnen 24 uur geen bevestiging hebt gehad, dient u telefonisch even contact op te nemen.


  • Krulbol arrangement

   Krulbollen is een unieke sport die alleen in Zeeuws-Vlaanderen wordt gespeeld en op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Als u een dagje krulbollen combineert met een heerlijk diner op maat bij Restaurant Delausanne, dan heeft u een onvergetelijke ervaring.

   Meer informatie
  • Overnachten in de buurt

   Bent u op zoek naar een gezellig accommodatie in Zeeuws Vlaanderen? Wij u ook helpen met het vinden van een accommodatie in de buurt. Op slechts 5 km van ons vandaan bevindt zich een prachtige locatie waar u kunt overnachten tijdens uw weekendje weg.

   Meer informatie