Hoofdgerechten Vlees
Entrecote | ||
Kalfs Nederland Graskalf, rosé van kleur. Fijn van structuur | ||
Witblauw België Uit onze eigen polders, gevoed met aardappelen, bruine bonen en maïs. Geeft een natuurlijke smaak. | ||
Irish Angus Ierland Intense smaak van de Ierse graslanden. | ||
Limousin uit Frankrijk Uit de streek Limoge, kruidig en vol van smaak | ||
Simmental Zwitserland (Dry aged) Prachtig vlees, een boter en melk smaak in het vet. | ||
Degustatie van twee verschillende soorten entrecote | ||
Vanaf 2 personen | ||
Côte à l’os | ||
Selectie voor 2 personen | ||
Biefstuk | ||
Filet Mignon | ||
Tournedos | ||
Tournedos Rossini | ||
Suggesties | ||
Bavet van graan gevoerde Angus Beef uit Canada | ||
Iberico Secreto Het geheim van het Iberico varken. Zeer fijn van marmering en fantastisch van smaak | ||
Rib eye Irische rib eye, mooi gemarmerd vlees met een intense rundvleessmaak(ca. 350 gr) | ||
SAUZEN | ||
Peper | ||
Champignon room | ||
Bearnaise | ||
Gebakken champignons | ||
EXTRA | ||
Plakje ganzenlever | ||
Standaard inbegrepen | ||
Alle hoofdgerechten inclusief vers gesneden frieten, salade & mayonaise | ||
Specialiteit! | ||
Ambachtelijk gemaakte droge worst om mee te nemen |